Uvjeti suradnje

Poštovani, 

Kao prvo veliko Vam hvala na pridruživanju prvom specijaliziranom portalu za promociju turističkih kapaciteta u Bosni i Hercegovini - Apartmanija.ba.

Pročitajte tekst ispod, a posebno uvjete suradnje kako bi znali šta Vas očekuje u narednom periodu ukoliko želite surađivati sa portalom Apartmanija.ba.

Opći podaci:

Vaš oglas koji kreirate bit će odobren od strane administratora u kratkom roku (max 24h) te ćete o tome biti obavješteni putem e-maila. Akcija besplatnog oglašavanja na portalu traje do popunjavanja oglasnih prostora za jedan određeni period - te će u tom periodu svi oglašivači (vlasnici ili menadžeri apartmana, hotela, hostela, motela, pansiona, etno sela...) biti u mogućnosti dodati svoj oglas besplatno. Nakon isteka akcija besplatnog dodavanja oglasa prestaje, a na Vama je hocete li nastaviti suradnju nakon isteka akcije o čemu ćete biti obavješteni.

Nakon što ste se registrovali i uspješni logirali na Vaš Apartmanija.ba Profil, potrebno je da dodate Vašu nekretninu. Kliknite na zeleni gumb "Dodaj nekretninu", a zatim pratite sve upute i nakon što dodate osnovne podatke o Vašoj nekretnini ispunite podatke o smještajnim jedinicama unutar Vašeg objekta. 
Vaš oglas će biti besplatno upisan u bazu portala Apartmanija.ba te spreman za promociju i prezentaciju potencijalnim gostima. Vaš smještaj ćemo reklamirati ciljanim gostima koji putuju u Bosnu i Hercegovinu u potragu za smještajem. Reklama portala Apartmanija.ba biti će prezentirana na sljedećim tržištima: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Makedonija, Njemačka, Austrija, Rusija, Italija, Češka, Saudijska Arabija, UAE, Dubai, Qatar, Bahrain, Turska itd. Turistički web portal Apartmanija.ba je preveden na 8 svjetskih jezika te će se na svako tržište reklamirati posebno.

Zapišite i zapamtite Vaše korisničko ime, e-mail i password s kojima ste se registrirali.

Uvjeti suradnje (bitno):

Svim oglašivačima koji se oglase u vrijeme trajanja ove promotivne akcije bit će aktiviran i promovisan oglas na portalu Apartmanija.ba za jedan vremenski period besplatno, a najmanje 2 - 3 mjeseca ili više do maksimalno 1 godina (što zavisi od sezone posjećenosti određenog grada ili područja, broja pregleda, broja upita za Vaš oglas itd. - sukladno s našom procjenom), nakon isteka besplatnog perioda naši administratori će imati uvid u sve aktivnosti te će Vam u skladu s tim poslati predračun za nastavak suradnje odnosno predračun o produženju Vašeg oglasa do kraja te prve godine odnosno cijelih 365 dana od datuma kada ste dodali Vaš oglas i kada smo Vam ga aktivirali (što se dešava u jednom danu).

Cijena po predračunu za oglasni prostor iznosit će 100 KM za 365 dana (1 godinu) reklamiranja na portalu Apartmanija.ba bez ikakvih drugih obaveza i naknada - sve detalje ćete dobiti u predračunu nakon isteka besplatnog probnog perioda.
Naravno na Vama je da li ćete nastaviti suradnju sa portalom Apartmanija.ba ili ne, to je Vaša odluka, i na nju ne možemo uticati, ukoliko odlučite prekinuti suradnju s portalom Apartmanija.ba ili ne izvršite uplatu u roku od 15 dana po predračunu koji Vam budemo dostavili nakon isteka besplatnog probnog perioda Vaš oglas će biti eliminisan iz baze portala Apartmanija.ba te više neće biti vidljiv i prezentiran potencijalnim gostima.

Naime, kako je oglasni prostor na portalu Apartmanija.ba definisan po jedinstvenom paketu u trajanju od 365 dana (1 godina) reklamiranja na portalu Apartmanija.ba, 15 dana prije isteka Vašeg oglasa naredne i svake godine nakon isteka tekuće, dobit ćete predračune na Vaš e-mail za nastavak suradnje za narednu/e godinu/e.

Želimo Vam puno uspjeha i što više gostiju. Nadamo se uspješnoj i dugoročnoj suradnji. 

Srdačan pozdrav, 

Apartmanija.ba - Od objave do gostiju
Sva pitanja i informacije šaljite na e-mail: info@apartmanija.ba.
Portal Apartmanija.ba je u vlasništvu poslovnog subjekta Netaccount Sarajevo.