O nama | Apartmanija.ba

O nama

 

Apartmanija.ba je osnovan u Oktobru 2016. godine, sa sjedištem u Sarajevu. Domena Apartmanija.ba predstavlja veoma popularno, atraktivno i pozitivno ime koje poziva na akciju turističkog putovanja ili organiziranja priprema za odmor te pretragu smještaja. Apartmanija.ba je prvi specijalizirani portal u Bosni i Hercegovini za promociju turističkih kapaciteta. Portal i svi sadržaji na web stranici su specijalizirani i orijentirani ekskluzivno i isključivo za promociju turizma Bosne i Hercegovine.

Apartmanija.ba je turistički internet web portal koji je orijentiran prema dvjema stranama, sa jedne strane vlasnicima ili menadžerima te s druge strane gostima ili turistima. Prema tome Apartmanija.ba je specijaliziran za kvalitetno oglašavanje i promociju turističkog smještaja i jednako kvalitetnu pretragu smještaja. Vlasnici imaju mogućnost oglasiti svoje smještajne kapacitete, a posjetioci koji putuju mogu pronaći i rezervirati željeni apartman bez agencijskih provizija i naknada u direktnom kontaktu s vlasnicima.

Misija portala Apartmanija.ba je reklama web domene Apartmanija.ba, promocija turističkih regija i gradova Bosne i Hercegovine te svih oglašenih smještaja na portalu širom regiona, zemalja Europske unije, ali i ostatka svijeta sa naglaskom na sljedeće zemlje: Bosna i Hercegovina, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Hrvatska, Njemačka, Austrija, Češka, Poljska, Slovačka, Mađarska, Bugarska, Švedska, Rusija, Italija, Turska, UAE, Katar, Dubai itd. Cilj portala je ostvarivanje što većeg broja rezervacija za oglašene kapacitete ostvarenih putem kontakt formulara za upit na način ciljane reklame prema potencijalnim gostima.

Portal je preveden na 7 jezika te svaki odabrani je usmjeren na samo jednu domenu Apartmanija.ba koja predstavlja sinonim i ekskluzivu ovog portala. Apartmanija.ba je isključivo komercijalnog karaktera jer su ulaganja u reklamu, marketing i razvoj stalna i s tendencijom stalnog rasta. Apartmanija.ba u prvi plan stavlja privatni smještaj i privatne iznajmljivače apartmana, ali i hotelski i drugi smještaj. Reklama smještaja je usmjerena ka porodicama koje putuju u potrazi za smještajem za odmor, mladima u potrazi za zabavu, prenoćišta, ljetovanja, zimovanja, parovima, te poslovnim ljudima u potrazi za apartmanom ili sobom.

U partnerstvu i vlasništvu web portala Apartmanija.ba - www.Apartmanija.ba - nalaze se i druga dva web portala koja su također specijalizirana za promociju turističkog smještaja zemalja čije kapacitete oglašavaju. Portali partneri su: www.croatiago.com i www.crnagora-apartmani.com.

Svi portali su dizajnirani u vrhunskim tehnologijama i prilagodljivi za sve uređaje bilo da se radi o desktop računarima, laptopima, tabletima, smartphonima ili lcd tv.

Bilo da ste u potrazi za apartmanom na noć ili na tjedan odnosno kuće za odmor na duži period, Apartmanija.ba povezuje vlasnike apartmana i turiste u potrazi za smještajem po prihvatljivim cijenama u direktnom kontaktu bez provizije. Moderna i kvalitetna usluga u rastućoj zajednici, Apartmanija.ba predstavlja najjednostavniji način da ljudi ostvare dodatnu zaradu iznajmljivanjem neiskorištenog vlastitog prostora ili da vlasnici popune svoje smještajne kapacitete rezervacijama te predstave ih velikom broju posjetioca koji će na jednostavan način pronaći sve informacije te dogovoriti detalje i rezervirati apartman.

 

Dobrodošli na Apartmanija.ba!